5 liedjes om het zomeruur te vieren

Van zaterdagnacht (25 maart) op zondag (26 maart) begint het zomeruur. Dat wil zeggen dat we van 2.00u naar 3.00u gaan, één uur minder slapen dus. Maar niet getreurd, dat wil ook zeggen dat de zwoele zomeravonden er weer aankomen. En om helemaal in zomerstemming te komen, maakte REVIVE een afspeellijst vol liedjes over die naderende zomer.

5. Summer Of ’69 – Bryan Adams

Hét nummer dat niet mag ontbreken in deze afspeellijst is Summer Of ’69 van Bryan Adams. Ook al waren wij bij REVIVE nog niet geboren in 1969, toch kennen we het nummer helemaal vanbuiten. Een klassieker die we hoogstwaarschijnlijk nog lang zullen horen.

4. Summer Paradise – Simple Plan

Alleen het gefluit in het begin van het nummer van Simple Plan brengt je al in de zomersfeer. Maar ook de tekst doet je helemaal wegdromen van die ene zomerliefde ergens op een strand met palmbomen. Bij REVIVE staat het nummer alvast on repeat!

3. Summer – Calvin Harris

Nog een nummer dat niet mag ontbreken in deze lijst is Summer van Calvin Harris. In tegenstelling tot de twee vorige liedjes, is dit een echt feestnummer. Ideaal om je voor te bereiden op de vele festivals en feestjes deze zomer. Dansen maar!

2. Summer Sixteen – Drake

Ook Drake is fan van de zomer. Hij maakte zelfs een liedje over de zomer van 2016. Misschien wel de opvolger van Summer Of ’69? Dat valt natuurlijk af te wachten. Wat we wel al kunnen meegeven, is dat dit nummer een aanrader is voor de hiphopliefhebbers onder ons.

1. In The Summertime – Mungo Jerry

Op nummer één, zet REVIVE het nummer In The Summertime van Mungo Jerry. Nog een klassieker, maar opnieuw een nummer dat in ons hoofd blijft hangen. Laat die zomer maar komen, want wij zijn er klaar voor na het beluisteren van deze nummers!

Ben je ook al helemaal in de zomersfeer en krijg je niet genoeg van deze zomerse deuntjes? Klik hier dan zeker door naar de volledige playlist! Laat die zomer nu maar komen… 

Uitgelichte afbeelding: CC by Joshua Schnable

Deel op sociale media:

Geef een reactie