5 x ontspannen met Netflix

Netflix heeft een enorm aanbod aan films en series. Het neemt makkelijk een uur in beslag, voordat je de geschikte film hebt gevonden. En omdat jij na die zware werk- of schooldag geen zin meer hebt in al dat zoeken, zocht REVIVE vijf films uit die geschikt zijn om te ontspannen na een drukke dag. Kruip dus maar snel in je zetel! 

1. Actie met I Am Number Four

Wie is nummer Vier? Dat is John Smith (Alex Pettyfer). Zonder dat John er iets van af weet, is hij het volgende doelwit aangezien de vorige drie nummers dood zijn. Al snel komt hij tot de conclusie dat hij moet vluchten om zijn leven te redden.

Hoe de film afloopt, verklappen we natuurlijk nog niet. Wat we wel kunnen vertellen, is dat de film je tot op het puntje van je stoel drijft. Spanning gegarandeerd.

2. Drama met The Impossible

Deze film, gebaseerd op een waargebeurd verhaal, kozen we in de lijst om te laten zien dat jouw dag toch niet zo erg was als je dacht. The Impossible vertelt het verhaal van Maria Bennett (Naomi Watts) die met haar familie in 2004 op reis gaat naar Khao Lak in Thailand. De vakantie begint goed, maar dan komt er een tsunami over het land. Maria verliest het contact met haar man en zonen. Gedurende de film zoekt ze haar gezin terug.

Na het zien van deze film, zal je beseffen dat morgen opnieuw naar school of je werk gaan niet zo erg is als het lijkt.

3. Romantiek met First Daughter 

Van al die actie en drama, gaan we over naar iets luchtiger. First Daughter gaat over de dochter van de president van Amerika (Katie Holmes). Ze wil gaan studeren aan een universiteit, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Overal wordt ze gevolgd door bodyguards, terwijl een beetje privacy alles is wat ze wil. En zeker als ze op de universiteit een jongen leert kennen…

Het is een echte meidenfilm die je weer even doet wegdromen naar de prins op het witte paard. En van al dat wegdromen, vergeet je ook weer even die deadlines tegen morgen.

4. Lachen met 21 & Over

Van romantiek naar lachen, gieren en brullen met 21 & Over. Jeff Chang (Justin Chon) wordt 21 jaar en dat willen zijn twee beste vrienden vieren. Jeff ziet dat niet echt zitten, want hij heeft de volgende ochtend een belangrijk toelatingsgesprek. Maar na lang aandringen, laat hij zich overhalen. Hij zou heel even meegaan, maar de nacht blijkt helemaal anders uit te draaien.

Het is een komedie die je van de ene vreemde situatie in de andere brengt en je lachspieren op de proef stelt. En of Jeff Chang zijn toelatingsgesprek haalt, kom je snel te weten.

5. Beven met The Boy Next Door

Ten slotte hebben we nog een Thriller uitgekozen, die je helemaal mee in het verhaal trekt. The Boy Next Door gaat over Claire (Jennifer Lopez) die ontdekt dat haar man een affaire heeft. Ze verlaat hem en gaat in een nieuwe buurt wonen. Daar ontmoet ze haar 20-jarige buurjongen Noah (Ryan Guzman). Claire en Noah kunnen het wel heel goed met elkaar vinden en hebben al snel seks. Claire beseft dat ze in de fout is gegaan en wil niets meer te maken hebben met Noah. Maar dan laat Noah een hele andere kant van zichzelf zien.

Deze erotische thriller houdt je in spanning van begin tot einde. En al ben je in het begin jaloers op Claire bij de knappe Noah, tegen het einde ben je blij dat jij gewoon thuis in je zetel zit.

 

Na het zien van deze vijf films, zal je wel terug helemaal zen zijn voor je volgende werk- of schooldag. En denk eraan dat er veel ergere dingen zijn dan die deadline tegen morgen. De chips die op is, bijvoorbeeld.

 

Foto: CC by Dave Doe

Deel op sociale media:

Geef een reactie