6 gratis apps om meer gestructureerd te plannen

Heb je veel schoolwerk en gebruik je alleen een notitieboekje om te noteren? Dan komt dit artikel zeker van pas! Vaak zit er geen structuur in geschreven notities en zijn deze onoverzichtelijk. REVIVE ging op zoek naar zes handige apps die je helpen om beter te plannen. Bovendien zijn ze allemaal gratis!

 Wunderlist

6 gratis apps om gestructureerder te plannenAls je op zoek bent naar een middel om je lijstjes mobiel te bewaren, is Wunderlist de perfecte applicatie. Van to do-lijstjes en boodschappenlijstjes tot films die je wil bekijken en huishoudelijke taken die je moet voltooien. Je kan herinneringen instellen en bovendien is deze app ook beschikbaar via je computer of laptop.

Download: iOS – Android

Slack

6 gratis apps om gestructureerder te plannenZonder problemen communiceren? Dit kan perfect met de app Slack. Chat in team, stuur persoonlijke berichten of deel bestanden. Je kan deze app ook linken aan andere apps.

Download: iOS – Android

Toggl

6 gratis apps om gestructureerder te plannenDeze handige tool beschikt over een timer, ideaal om te plannen dus. Hij geeft weer hoe lang je aan een project werkt en stimuleert je om maar één ding tegelijk te doen. Indien nodig kunnen er ook pauzes ingesteld worden en kan je de app gebruiken met meerdere personen voor gezamenlijke projecten.

Download: iOS – Android

Mindly

6 gratis apps om gestructureerder te plannenMoet je vaak brainstormen en wil je die resultaten in een mobiele mindmap gieten? Mindly is de geschikte app om mindmaps te creëren. Dankzij deze applicatie kan je brainstorms omzetten in overzichtelijke ideeën!

Download: iOS – Android

Spark

6 gratis apps om gestructureerder te plannenSpark is de ideale app als je je e-mails overzichtelijk wil houden. Hij toont alleen de belangrijkste mails en de overige kan je bewaren in verschillende categorieën zoals bijvoorbeeld Persoonlijk, Notificaties en Nieuwsbrieven. Spark beschikt ook over een zoek- en kalenderfunctie.

Download: iOS

OneNote

6 gratis apps om gestructureerder te plannenOneNote is een onderdeel van Microsoft. Via deze app kan je verschillende gegevens bijhouden. Het leuke eraan is dat je gekleurde tabbladen kan creëren en hierin aparte notities, lijstjes en fotogalerijen kan maken.

Download: iOS – Android

Hopelijk vonden jullie dit nuttige apps en gaat het plannen in de toekomst veel vlotter. Bij de redactieleden van REVIVE alvast wel!

Uitgelichte afbeelding: CC by fouseyboy

Deel op sociale media:

Geef een reactie