7 liedjes om je weekend goed te beginnen

Eindelijk, het is vrijdag. Nog enkele uurtjes en het weekend kan beginnen. Om je weekend met een knal te starten, hebben wij alvast gezorgd voor de ideale playlist. Zet dat volume in je auto, bureau, living, of waar je je ook bevindt maar even luider en brul mee met deze platen om jouw vrijdagavond te vieren. 

7. Yeah Yeah Yeahs – Heads Will Roll

Tijd voor een klein feestje met de Yeah Yeah Yeahs. Met hun Heads Will Roll haalden ze hun grootste hit binnen. Ondertussen laat het deuntje niemand nog onbewogen. Deze catchy dance song mag dus zeker niet ontbreken op jouw het-is-bijna-weekend-feestje.

 

6. The Weeknd – Can’t Feel My Face

De Canadese zanger The Weeknd staat vanavond in het Sportpaleis in Antwerpen. Bijna alle tickets zijn de deur uit. Wil je er toch bij zijn, dan kost een ticket je zo’n 267,50 euro. Goedkoop is het niet, maar de staanplaatsen zouden wel de beste van allemaal zijn. Een aanraking met de ‘starboy’ zit er dus misschien wel in. Wij brengen je alvast in de mood met zijn Can’t Feel My Face.

 

5. Madonna – Hung Up

Geen playlist zonder de Amerikaanse Queen of Pop. Hung Up, dat uitkwam in 2005, was je misschien al helemaal vergeten. Maar we zijn er zeker van dat je bij het horen van de eerste noot meteen weer heel het lied kan meezingen. “Time goes by so slowly…”.

 

4. Ed Sheeran – Shape Of You

5 januari 2017 gaat de geschiedenisboeken in als de dag waarop Ed Sheeran zijn fans een hartaanval bezorgde. Na drie jaar bracht hij die dag niet één, maar twee nieuwe singles uit. ‘Shape Of You’ en ‘Castle On The Hill’ debuteerden respectievelijk op nummer één en twee in de UK Singles Chart. Ed is de eerste Britse artiest die daarin slaagde. Zijn ‘Shape of You’ is dan ook ideaal om even helemaal los te gaan.

 

3. Maroon 5 ft. Christina Aguilera – Moves Like Jagger

Wie de intro van dit lied hoort, weet meteen hoe laat het is. Het is Move Like Jagger-tijd. Geen excuses om stil te zitten dus. Je beste Christina Aguilera imitatie hierbij bovenhalen is toegelaten.

 

2. Pharrell Williams – Happy

“Beacause I’m happy, clap along if you know what happiness is to you…” Meer happy dan dit zal het niet worden op een vrijdag. Pharrell wist echt wel te scoren met dit nummer. Ondertussen kan heel de wereld zijn Happy meezingen en jij ongetwijfeld ook.

 

1. Michael Gray – The Weekend

Nee, we zijn hem zeker niet vergeten: het weekend anthem bij uitstek. Als je tot hiertoe nog altijd niet gedanst hebt, doe het dan zeker nu. Met Michael Gray op het hoogste volume kan het weekend eindelijk beginnen.

 

Heb je er na deze zeven liedjes nog steeds niet genoeg van? Geen probleem. Via deze link kan je onze volledige Thank God It’s Friday – playlist raadplegen. Laat ons zeker weten welk lied jouw favoriet is.

 

Uitgelichte foto: ©CarliVanHeerden, tumblr: thecarlivh

Deel op sociale media:

Geef een reactie