9 liedjes voor meer motivatie

Het overkomt ons allemaal wel eens: je komt thuis van een lange, vermoeiende school- of werkdag en vindt niet meteen de moed om aan je taken te beginnen. We zijn steeds op zoek naar motivatie, maar vinden die niet altijd meteen. Als oplossing hebben we een playlist vol motiverende liedjes samengesteld. Hieronder vind je onze negen favoriete nummers. Zo wordt werken voor school nét iets aangenamer! 

9. Hailee Steinfeld – Love Myself

Onderaan vinden we dit blije nummer van de Amerikaanse zangeres Hailee Steinfeld. Met haar nummer Love Myself zorgt ze ervoor dat je meer van jezelf gaat houden. Een echte meezinger!

8. Swedish House Mafia – Don’t You Worry Child

Een ode aan de mannen van Swedish House Mafia, want zij laten je zorgen helemaal verdwijnen met deze topper van een plaat. Weg zorgen, hallo motivatie!

7. Jason Mraz – I Won’t Give Up

Op nummer zeven vinden we een iets rustiger liedje dat zeker een plaatsje in onze lijst met favorieten verdient. Deze rustige ballade van Jason Mraz gaat dan wel niet over school, maar over de liefde. Ook heel belangrijk, want die mag je zeker niet opgeven!

6. Katy Perry – Firework

Katy Perry zorgt ervoor dat de vonken van het scherm – of uit je oortjes – spatten met haar liedje Firework. Ideaal om de dag mee te eindigen!

5. Gym Class Heroes & Adam Levine – Stereo Hearts

Een happy nummer met een leuk ritme en motiverende tekst. Het werd werkelijkheid dankzij de samenwerking tussen Gym Class Heroes en Adam Levine. Topduo met een toplied, op de vijfde plaats.

4. Rachel Platten – Fight Song

Dit leuke lied met hoog meisjesgehalte werd vorig jaar uitgebracht door Rachel Platten. Een absolute meezinger met een flinke dosis girlpower! Perfect om die ontbrekende motivatie weer terug te vinden!

3. Outkast – Hey Ya!

Hey ya! De top 3 wordt geopend met een liedje uit de oude doos. Veertien jaar geleden verscheen deze meezinger van Outkast!

2. Coldplay – A Sky Full Of Stars

Coldplay verovert ons hart met A Sky Full Of Stars en komt daardoor op nummer twee terecht. Een leuke melodie, mooie tekst en prachtige stem van Chris Martin. Wat heb je nog meer nodig om motivatie te krijgen?

1. Katrina & The Waves – Walking On Sunshine

De eerste plaats is deze week weggelegd voor Katrina & The Waves. Met haar Walking On Sunshine start je dag op een opgewekte manier en krijg je meteen een goede dosis motivatie toegestuurd!

Krijg je niet genoeg van deze blije, motiverende liedjes? Aarzel dan niet om de volledige playlist hier te raadplegen! Laat zeker ook jouw favoriete motiverende liedje achter in de comments. Wij zijn benieuwd!

 

Uitgelichte afbeelding: CC by Jonathan Grado

Deel op sociale media:

Geef een reactie