Bebe Rexha Antwerp

Bebe Rexha bouwt feestje in Antwerpen

Op onze redactie zijn we altijd op zoek naar manieren om te ontspannen. Zo hebben we al enkele lijstjes gepubliceerd met de leukste muziek. Maar waarom altijd luisteren naar muziek als je de muzikanten ook live kan bewonderen? Op maandag 1 mei streek de Amerikaanse zangeres Bebe Rexha neer in concertzaal Trix in Antwerpen met haar All Your Fault tournee. REVIVE was erbij! 

We vroegen aan enkele mensen of de naam Bebe Rexha een belletje deed rinkelen, maar dat was meestal niet het geval. Maar als we één van haar hits laten horen, zoals bijvoorbeeld In The Name Of Love met Martin Garrix, weet iedereen meteen om wie het gaat. Bebe Rexha is dan ook een rijzende ster en heeft alles in huis om uit te groeien tot een echte popsensatie. Dat liet ze ook zien op het podium van concertzaal Trix in Antwerpen.

Ze verscheen op het podium in een strak, huidkleurig pakje met een grote (hopelijk) nep bontjas. Ze heeft uitstraling, dat valt niet te ontkennen. Maar eenmaal ze het feestje dan ook echt op gang brengt, valt ze niet meer te stoppen. Het publiek is dolenthousiast en iedereen is meteen mee.

Deze diashow vereist JavaScript.

Hit na hit

Natuurlijk zit de show bomvol met haar grootste hits en voor zo een jonge carrière zijn dat er al heel wat. We spraken al over In The Name Of Love, maar ze heeft ook Hey Mama met Nicki Minaj, Me Myself & I met G-Eazy en No Broken Hearts op haar palmares staan. Haar jongste single I Got U doet het trouwens ook erg goed in de hitlijsten.

Maar bij die hits blijft het niet. Op Bebe’s nieuwste album All Your Fault staan nog meer meezingers. Stiekem was het wel een zalig moment voor REVIVE toen de hele zaal “Fuck fake friends, we don’t need them” schreeuwde. Er waren wel wat bezorgde blikken te zien onder de ouders die hun wilde tiener vergezelden.

Bebe Rexha bewees vooral dat ze een heel erg sterke stem heeft. Met haar bekendste dance tracks is het niet altijd makkelijk om die stem naar boven te laten komen. Met haar live versie van I’m Gonna Show You Crazy bezorgde ze REVIVE en zeker weten de hele zaal zelfs kippenvel. We kunnen in ieder geval niet wachten om meer van Bebe Rexha te horen in de toekomst.

Bekijk ook zeker onze aftermovie hieronder:

 

Foto’s en video: © Lorenzo Veppi

Deel op sociale media:

Geef een reactie