Grati workout apps

Maak je workout nog beter met deze gratis apps

Het jaar zit ondertussen al bijna aan haar 4de maand. Bij REVIVE had de hele redactie het goede voornemen gemaakt om in 2017 wat fitter te worden. Ondertussen blijft er nog maar weinig over van dat goede voornemen en is de motivatie ver te zoeken. Daarom zochten we uit hoe je met je smartphone en apps je workout een boost kan geven.

Runkeeper

RunkeeperZoals de naam al prijsgeeft, is Runkeeper de perfecte app om te gebruiken tijdens het hardlopen of joggen. De app verzamelt niet alleen allerlei gegevens tijdens het lopen, maar je kan ook doelen instellen en een persoonlijk schema opstellen. De app motiveert je ook tijdens het lopen, en waarschijnlijk nog het meest leuke: je kan hem koppelen aan je Spotify-account!

Download: iOSAndroid

Nike+ Training Club

Nike+ Training Club

Met deze app van Nike krijg je hulp van de beste atleten in de wereld. Zo kun je samen met tennisster Serena Williams trainen en legt ze je alles gedetailleerd uit. Er zijn workouts voor elk niveau beschikbaar en daarbij krijg je telkens deskundige begeleiding. Alle gegevens van je workout worden ook bijgehouden zodat je gemakkelijk je vooruitgang kan volgen.

Download: iOS – Android

FizzUp

FizzUp

FizzUp is zo goed als je personal trainer. Het fitnessprogramma wordt dan ook helemaal afgestemd op je persoonlijke voorkeuren. Aan de hand van de resultaten van je trainingen, geeft de app je ook dagelijks advies en tussentijdse evaluaties. Zo ben je er zeker van dat je steeds gemotiveerd blijft.

Download: iOS – Android

 

Gebruik jij apps om je workout te verbeteren? Laat het ons zeker weten via onze social media!

Foto: Pexels

Deel op sociale media:

Geef een reactie