Start je paasvakantie met deze 5 hits

Sommigen onder jullie hebben net een examenperiode achter de rug. Het is dus tijd voor een welverdiende paasvakantie. Daarom heeft REVIVE voor jullie een playlist gemaakt om deze vakantie te starten. Veel luisterplezier!

5. Frenna ft. Jandro – Away

Zin om op reis te gaan deze paasvakantie? Of is het net iets te koud om een terrasje te doen? Dan kan Away, het allernieuwste nummer van Frenna, je helpen om inspiratie te krijgen voor je volgende bestemming.

4. Tori Kelly – Don’t You Worry ‘Bout A Thing

De Amerikaanse zangeres Tori Kelly sleept je mee in haar nieuwe clip waarin ze volledig losgaat. Doe zoals haar. Geen tijd om je zorgen te maken deze vakantie! Genieten is de boodschap, want vergeet niet: ‘One problem and 99 solutions’.


3. Katy Perry ft. Skip Marley – Chained To The Rhythm

“Turn it up, it’s your favorite song…”

Nogmaals slaagt Katy Perry erin om haar wilde, spectaculaire en kleurrijke kant te tonen. En ook jij kan je angsten overwinnen. Probeer nieuwe dingen. Een nieuwe haarkleur misschien? Het kan allemaal. Als Katy het kan, dan lukt het jou zeker.


2. Ed Sheeran – Shape Of You

Al twee maanden geleden, maar we zijn het nog steeds niet zat. Ed Sheeran laat alle harten smelten met Shape Of You. Hij is trouwens op woensdag 5 april te zien in het Sportpaleis in Antwerpen.


1. Bruno Mars – That’s What I Like

Gold jewellery shining so bright, Strawberry champagne on ice, Lucky for you, that’s what I like, that’s what I like” 

Ja ja Bruno, wij bij REVIVE houden ook van een rustige, zonnige vakantie. In de tussentijd leren wij alvast die leuke pasjes van hem, die zeker zullen opvallen op de dansvloer. Niets beter om de ster van de dance floor te zijn.Krijg je niet genoeg van deze liedjes? Beluister dan ook onze vorige motiverende playlist. Laat ook weten wat je favoriete liedjes zijn. Wij kijken er naar uit! 

Uitgelichte afbeelding: Laura Canovaro

Deel op sociale media:

Geef een reactie